Faciliteiten

Ons gebouw

Als Christengemeente zijn we heel dankbaar voor ons eigen gebouw. Ons gebouw is een voormalig schoolgebouw dat verbouwd is en geschikt gemaakt is voor onze samenkomsten.

Indeling

Op de begane grond vind je een grote zaal met een ruim, professioneel podium. Hier is plaats voor samenkomsten tot ongeveer 500 personen. Grenzend aan deze grote zaal hebben we een gezellige foyer en een moderne, goed uitgeruste keuken.

Op de eerste verdieping zijn de oorspronkelijke klaslokalen van het voormalige schoolgebouw grotendeels intact gebleven. Deze lokalen zijn nu geschikt om bijvoorbeeld op kleinere schaal in te vergaderen. Al met al is het een multifunctioneel gebouw dat geschikt is voor vele doeleinden!

Gebouw gebruiken?

We spreken bewust over een gebouw en niet over een kerk, omdat wij graag willen dat ons gebouw een bredere maatschappelijke functie vervult. Een goed voorbeeld daarvan is het Repair-café dat regelmatig plaatsvindt in de foyer.

Arga BodeOns gebouw met uitstekende faciliteiten is ook beschikbaar voor derden, uiteraard tegen een vergoeding.

Wil je informatie over huurmogelijkheden, of heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar Arga Bode, faciliteiten@christengemeente.nl.