Jeugd 12+

De afdeling Jeugd 12+ is verantwoordelijk voor de tieners vanaf 12 jaar.

Gezelligheid en verdieping

Er zijn in onze gemeente toffe, gezellige en leuke tienergroepen voor iedereen van 12 t/m 19 jaar. Tieners voelen zich hier thuis en vinden het gezellig om te komen. Ze maken binnen de groep vrienden, waarmee ze buiten de tienergroepen ook optrekken.

De jongeren doen gezamenlijk gezellige en leuke dingen. Maar het belangrijkste is dat ze God leren kennen zoals Hij is. De tieners denken samen na over het geloof en de leiding luistert naar de vragen en zorgen van de jongeren.

Als aanvulling hierop organiseert Revelations regelmatig allerlei evenementen die speciaal op jongeren van deze leeftijdscategorie (maar ook ouder) gericht zijn.

Waarom jeugdgroepen?

De jeugd is kostbaar, voor ons en voor God. We dagen de jongeren uit om samen plezier te maken, te delen en te luisteren naar de dingen die er toe doen. Ze ontdekken dat een leven met God geweldig is en zeker niet saai!

Met deze jeugdgroepen helpen we de jongeren om belangrijke keuzes samen met God te maken, zoals de doop, verkering of een studie. We dagen ze uit om in hun omgeving te laten zien wie God is.

Contact

Heb je opmerkingen en/of vragen? Stuur dan een e-mail naar Arco van Houwelingen, twaalfplus@christengemeente.nl.