Contact

Contact

 

Plaats van samenkomst

Breedewaij 1a
3371 CX Hardinxveld-Giessendam

Informatie

info@christengemeente.nl

Secretariaat

Lianne van Werkhoven
Baanhoek 37
3361 GA Sliedecht
E-mail: secretariaat@christengemeente.nl

Parkeren

Als gemeente mogen we op de zondagmorgen een groeiend aantal bezoekers verwelkomen. Een gevolg hiervan is dat er regelmatig een tekort aan parkeerplaatsen is. Daarom willen we je wijzen op parkeermogelijkheden aan “De Kade” (zie plattegrond).

Wanneer het parkeerterrein rond ons gebouw vol is, willen we je vragen hier te parkeren en niet in de Breedewaij (dat is de straat met zijstraat voor ons gebouw).

Wij willen je nadrukkelijk verzoeken zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen, zodat we voldoende parkeerplaatsen hebben op ons eigen terrein voor degenen die van ver komen of minder mobiel zijn.

Alvast bedankt!

Route
Vanuit Dordrecht en Sliedrecht

Op de A15 richting Gorinchem neem je de afslag Hardinxveld-Giessendam, afslagnummer 26. Je slaat rechtsaf en na 25 meter gelijk weer rechtsaf, de Breedewaij in. Aan het einde van deze straat (rechtdoor rijden, het hek door), staat het gebouw van de Christengemeente.

Vanuit Gorinchem

Op de A15 richting Dordrecht neem je de eerste afslag Hardinxveld-Giessendam, afslagnummer 26. Je slaat linksaf, onder de snelweg door en gaat dan na 50 meter rechtsaf, de Breedewaij in. Aan het einde van deze straat (rechtdoor rijden, het hek door) staat het gebouw van de Christengemeente.