Home » Wat we doen » Inhoud » Onderwijs » Jezus’ boodschap aan de gemeente in de eindtijd

Jezus’ boodschap aan de gemeente in de eindtijd

De Christengemeente Hardinxveld-Giessendam start in september een nieuwe serie Bijbelstudies in samenwerking met evangelist en Bijbelleraar Jacques Brunt uit Alblasserdam. Thema voor deze nieuwe serie is ‘Jezus’ boodschap aan de gemeente in de eindtijd’. Uitgangspunt zijn de zeven brieven uit Openbaring 2 en 3.

Deze zeven brieven zijn destijds geschreven aan de zeven gemeenten in Klein-Azië, het huidige Turkije. De brieven laten daarnaast ook iets zien van zeven perioden in de (kerk)geschiedenis en bevatten in de derde plaats ook een actuele boodschap voor de christenheid vandaag. Bijzonder interessant dus en genoeg stof om met elkaar over na te denken.

Maandag 7 september a.s. staat de eerste Bijbelstudieavond gepland. De aanvang is 20.00 uur. Aanmelding is een vereiste en dat kan via de volgende link: https://op2-3jb.eventbrite.nl/. De plaats van samenkomst is de Breedeway 1a in Hardinxveld-Giessendam. Iedereen is van harte welkom.

① Inleiding op de 7 brieven

Openbaring 1