Maarten Honkoop

Maarten Honkoop is sinds 2014 betrokken bij het werk van Youth With a Mission (Jeugd met een Opdracht). Het is zijn dagelijks werk om evangelisatietrainingscentra wereldwijd te ondersteunen op het gebied van multimedia. Maarten is dankbaar dat hij zijn vaardigheden op het gebied van grafisch ontwerpen en websites bouwen in kan zetten om mensen te helpen en in contact te brengen met God.

Documentaires maken voor YWAM

Naast bovenstaande werkzaamheden heeft Maarten een grote passie voor film en maakt hij documentaires voor YWAM. In 2023 heeft hij samen met zijn team de documentaire ‘Beyond the Island’ uitgebracht in Papoea-Nieuw-Guinea. In deze documentaire staat het verhaal van Silvia, een vrouw die al meer dan 34 jaar HIV heeft, centraal. Zij wilde haar verhaal delen over hoe ze erachter kwam dat ze HIV had en hoe ze dat allemaal heeft overwonnen. Ze is nu een inspiratie voor velen in haar land.

De documentaire is uitgezonden op twee nationale tv-stations en een groot filmfestival. Ook in scholen, klinieken, ziekenhuizen, kerken en dorpen zijn vele mensen bereikt. Overal waar YWAM Medical Ships teams naartoe stuurt wordt de documentaire gebruikt. En deze boodschap van hoop kan nog jaren mee en levens blijvend veranderen.

Ondersteuning en persoonlijk betrokken raken

Om dit werk te blijven doen heeft Maarten uw steun nodig. We waarderen het enorm als u persoonlijk betrokken wilt zijn bij het werk van Maarten. Dat kan op de volgende manieren:

  1. U kunt voor mij bidden: in mijn werk maak ik veel mee. Zowel in het positieve als in het negatieve. Gebed is hard nodig.
  2. Ondersteun mij financieel: ik word niet betaald voor mijn evangelisatiewerk, dus elke financiële bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
  3. Blog: volg mijn website waar ik regelmatig updates plaats over wat ik doe en meemaak.
Financiële ondersteuning:

IBAN: NL64RABO0325097313

Op naam van: Christengemeente

Omschrijving: Maarten, zending, YWAM

Persoonlijke blog:

www.ontheline.nl