Luxe Bijbel

Kortjakje was heel snel met haar reflectie op de zondagse samenkomst van 2 februari. En dat heeft een reden, want ze wil ons een interessante tip geven …

Luxe Bijbel

Nou mensen, dat was wel een beetje confronterend soms, die preek van vanochtend. Zit ik daar lekker met mijn ‘boek vol zilverwerk’ voor me, begint de preek al meteen met een kritische noot over mooie Bijbels! Die zilveren slotjes en versieringen op mijn Bijbel zijn inderdaad niet goedkoop geweest, denk ik. Maar het is wel mooi een erfstuk, dus hij gaat al heel lang mee (dat kan als je er niet te veel in leest). Ik denk dat ik ‘m nu maar is wat vaker ga openslaan, want ik hoorde allerlei dingen die ik nog niet eerder zo gelezen had. Over jezelf verloochenen, je kruis opnemen en Jezus volgen. En dan ook nog over geld. Wist jij dat de Bijbel ook dáár wat over te zeggen heeft?

De preek kun je via www.christengemeente.nl/preken/ terugluisteren.

Geld genoeg voor een televisie-abonnement?

Over geld gesproken: heb jij ook zo’n duur televisie-abonnement? Dan kun je vást de christelijke tv-zender Family7 ontvangen. Laat daar nu net op maandag 3 februari een programma worden uitgezonden over ‘Jezus volgen: ook met mijn geld?’ Het begint om 20.00 uur. Het is het eerste deel uit een hele serie van wel 13 afleveringen onder de titel ‘Jouw geld telt’. Nou, dat is misschien wel een leuke kijk-tip. Ik sta niet in voor de inhoud ervan, en ook niet voor de gevolgen als je gaat doen wat je daarin wordt voorgehouden.

De groeten, en …

Blessings,
Kortjakje