Home » Wat we doen » Jeugd » Revelations

Revelations

Revelations is een jongerenbeweging die op een prikkelende, creatieve wijze jongeren in de Alblasserwaard enthousiast maakt voor een leven samen met Jezus.

Onze slogan is dan ook “Samen Jezus zoeken”. Dat is het karakter van elk event: in alles Jezus zoeken, vinden én volgen.

Revelationsdiensten

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en verlang je naar een ontmoeting met Jezus? Bezoek dan één keer in zes weken een Revelationsdienst op zondagavond.

Vanaf 17.30 uur is er inloop en kun je nog een broodje snack meepikken. Om 18.00 uur start de dienst en gaan we samen met de Revelationsband worshippen. Daarna luisteren we naar een boeiende spreker. Na de dienst kun je nog gezellig blijven nakletsen en ons Ministry-team staat altijd voor je klaar om naar je te luisteren en voor je te bidden.

Miniboost

Ben je een Bijbelspitter en verlang je naar meer diepgang? Of wil je, samen met anderen, stil worden voor God en luisteren naar wat Hij tot jou of door jou heen tot anderen wil zeggen? Durf jij uit te stappen en je geloof handen en voeten te geven zoals Jezus dat deed? Wees dan van harte welkom op de Miniboost.

In een kleinere setting gaan we God zoeken in liederen, gebed en Zijn Woord. De avonden zijn nooit hetzelfde. Laat je ook verrassen en kom gewoon een keertje buurten. Vergeet niet je Bijbel mee te nemen.

Elke 3 weken na de Revelationsdienst starten we om 19.00 uur. Check de Agenda op deze site of onze Facebookpagina.

Prayerboost

Ben jij een strijder en sla je gerust een nachtje over? Dan zien we je heel graag op de Prayerboost. Minimaal één keer jaar gaan we 24 uur lang bidden en inspireren we elkaar rondom allerlei actuele thema’s. Jong en oud zijn welkom en versterken elkaar.

Houd onze Facebookpagina in de gaten, zodat je samen met ons in de frontlinie kan gaan staan!

Summerboost

Elk seizoen sluiten we af met een knallend thema, in de week voorafgaand aan de zomervakantie . Zondagmiddag rond 15.00 uur is de locatie feestelijk ingericht en ontmoeten we elkaar in een gezellige setting.

De middag en avond is afwisselend ingevuld en elk jaar weer anders. Zo hebben we al eens een vette cocktailbar en een buikschuifbaan gehad en kon je meedoen met een volleybaltoernooi. Na de BBQ gingen we samen met de Revelationsband lekker zingen en God grootmaken, chillen en luisteren naar een spreker.

Hoe we het komende seizoen gaan afsluiten? Dat verklappen we nog niet, maar dat het spectaculair zal zijn: dat beloven we!

Contact
Volg ons op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van al onze activiteiten of praat mee over dingen die jou interesseren.
Ben je aangesproken na een dienst of heb je zomaar een vraag? Stuur dan een e-mail naar  revelationshveld@gmail.com of revelations@christengemeente.nl (Wilfred en Esther de Groot).