Over ons » Lid worden?

Bezoek je onze gemeente al een tijdje en voel je je bij ons thuis? Dan nodigen we je uit om lid te worden.

De Christengemeente kent een persoonlijk lidmaatschap. Als je lid wilt worden, vragen we je om de introductiekring te volgen. Op deze manier maak je kennis met het gedachtengoed van de Christengemeente en hoe de gemeente georganiseerd is. Het is dus een ideale manier om vertrouwd te raken met de gemeente.

Tijd en plaats

De introductiekring komt om de week op de dinsdag-avond bij elkaar, in de weken waarin er geen huiskring is.

Tijd: 20.00-22.00, Plaats: wordt later bekend gemaakt.

Tegen de tijd dat er weer een introductiekring start wordt daar in de zondagse diensten, de Weekinfo en op deze website aandacht aan besteed. De eerstvolgende introductiekring zal in januari 2017 starten.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de introductiekring door middel van het invullen van een aanmeldingsformulier. Het ingevulde formulier kan gemaild worden naar introductiekring@christengemeente.nl.

Wil je (eerst nog) meer weten over de introductiekring? Mail dan naar kringen@christengemeente.nl.