Afdelingen » Jeugd 12-

De afdeling Jeugd 12- omvat alles wat met kinderen t/m 12 jaar te maken heeft. Er zijn veel mensen bij de kinderen betrokken.

Taken

In het kort is de afdeling jeugd 12- verantwoordelijk voor:

  • Kinderen tot 4 jaar;
  • Kinderen van 4 tot 12 jaar.

Allerkleinste kinderen

In de Christengemeente zijn alle kinderen van nul tot en met vier jaar iedere zondag welkom in de crèche. We willen graag dat kinderen met plezier naar de kerk gaan. Kinderen zijn kostbaar, voor ons en voor God. We vinden het belangrijk dat kinderen al vroeg leren begrijpen en ervaren dat ze geliefd zijn door God.

Kinderen in basisschoolleeftijd

In de Christengemeente zijn alle kinderen die op de basisschool zitten iedere zondag welkom in de kindersamenkomst. We bieden hen in verschillende groepen een eigentijds programma dat aansluit bij hun leeftijd en belevingswereld. We willen graag dat kinderen met plezier naar de kerk gaan. Kinderen zijn kostbaar, voor ons en voor God. We vinden het belangrijk dat kinderen al vroeg leren begrijpen en ervaren dat ze geliefd zijn door God.

Heb je opmerkingen en/of vragen? Stuur dan een e-mail naar Eric van de Hoek (interim hoofd), twaalfmin@christengemeente.nl.